• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Impressum

Zoltan Peter Seprenyi
Unterdietzing
94034 Passau

Telefon:
E-Mail: arbeitineu@googlemail.com


Megjegyzés az online vitarendezési szabályozás szerint

A jelenlegi jogszabályok értelmében kötelességünk figyelmeztetni a fogyasztókat az európai online vitarendezési platform létezésére, amely a jogviták rendezésére felhasználható, anélkül, hogy bírósághoz kellene fordulnia. A platformot az Európai Bizottság hozta létre. Az európai online vitarendezési platform itt található: http://ec.europa.eu/odr . E- mailünk : arbeitineu@googlemail.com

Felhívjuk azonban figyelmét, hogy nem vagyunk hajlandók részt venni az európai online vitarendezési platform keretében folyó vitarendezési folyamatban. Kérjük, használja a fenti e-mailt és telefonszámot, hogy kapcsolatba lépjen velünk.


Megjegyzés a fogyasztói vitarendezési törvény (VSBG) szerint

Nem vagyunk készek és kötelesek részt venni a vitarendezési eljárásban a fogyasztói választottbírói testület előtt.Jogi nyilatkozat - jogi nyilatkozat

§ 1 Figyelmeztetés a tartalomra vonatkozóan 
A weboldal szabad és szabadon hozzáférhető tartalma a lehető legnagyobb gondossággal jött létre. A honlap szolgáltatója azonban nem vállal felelősséget a szabad és szabadon hozzáférhető újságírói útmutatók és hírek pontosságáért és időszerűségéért. A névvel jelölt hozzájárulások az adott szerző véleményét tükrözik, nem mindig a szolgáltató véleményét. Csak a szabad és szabadon hozzáférhető tartalom meghívásával, a felhasználó és a szolgáltató között semmilyen szerződéses kapcsolat nem jön létre, amennyiben hiányzik a szolgáltató jogilag kötelező ereje. 

2. § Külső linkek
Ez a weboldal linkeket tartalmaz harmadik fél weboldalaira ("külső linkek"). Ezek a weboldalak az adott üzemeltető felelősségére vonatkoznak. A szolgáltató ellenőrizte a külső tartalmat a külső hivatkozások első összekapcsolásánál annak megállapítása érdekében, hogy léteznek-e jogsértések. Abban az időben nem volt nyilvánvaló jogsértés. A szolgáltató nem befolyásolja a kapcsolódó oldalak jelenlegi és jövőbeli kialakítását és tartalmát. A külső hivatkozások beállítása nem jelenti azt, hogy a szolgáltató elfogadja a hivatkozás vagy a hivatkozás mögötti tartalmat. A külső kapcsolatok folyamatos ellenőrzése a szolgáltatók számára nem indokolt a jogsértések konkrét bizonyítéka nélkül. Jogi jogsértések esetén azonban az ilyen külső hivatkozások azonnal törlődnek.

3. § Szerzői jogi és kiegészítő szerzői jogok 
Az ezen a weboldalon közzétett tartalmak a német szerzői jogi és kiegészítő szerzői jog alá tartoznak. A német szerzői jogi és kiegészítő szerzői jogi törvények által megengedett bármilyen felhasználás a szolgáltató vagy a szerzői jog tulajdonosának előzetes írásbeli hozzájárulását igényli. Ez különösen az adatbázisokban vagy más elektronikus médiákban és rendszerekben lévő tartalmak másolására, feldolgozására, fordítására, tárolására, feldolgozására vagy reprodukálására vonatkozik. A harmadik felek tartalma és jogai megjelennek. Az egyedi tartalmak vagy teljes oldalak jogosulatlan másolása vagy átadása nem megengedett és nem büntethető. Csak a személyes, magán és nem kereskedelmi célú másolatok és letöltések készíthetők.

A weboldal külső kereteken történő bemutatása csak írásos engedélyekkel megengedett. 

§ 4 Különleges használati 
feltételek Amennyiben a weboldal egyedi felhasználási feltételei eltérnek a fent említett bekezdésektől, ezt a megfelelő helyen kell kifejezni. Ebben az esetben a különleges használati feltételek minden esetben érvényesek.

Forrás: openPR


Bajorországi magyarok, Passau, Regensburg, München, Landshut, Nürnberg körzetében élő magyarok. Bajorországi passaui, müncheni, landshuti, regensburgi, nürnbergi szállás apróhirdetés receptek, telekocsi © 2020 All Rights Reserved. Powered by bajorországi magyarok